Udhëtime të qeta me Probiotikë: Mbani të Lumtur Florën e Zorrëve Tuaja

Diarreja e udhëtarëve është një nga problemet më të zakonshme të tretjes gjatë udhëtimit. Gjeni këshilla se si të përgatisni sistemin tuaj të tretjes dhe mësoni pse duhet t’i mbani mend probiotikët.

lexo më shumë

Kur Barku i Vogël Ndihet i Shqetësuar: Parehatia në Zorrë tek Foshnjat

Shqetësimi i zorrëve tek foshnjat e vë të gjithë familjen nën një presion të madh. Zbuloni mënyra për të mbështetur fëmijën tuaj dhe për të kuptuar efektin e probiotikëve në përbërjen e mikrobiotës së zorrëve. Deri në 26% e foshnjave mund të përjetojnë shqetësime në zorrë, në muajt e parë të jetës. Mësoni rreth shkaqeve të mundshme dhe si ta qetësoni foshnjen tuaj.

lexo më shumë

Mikrobiota e zorrëve - Universi i vogël i madh në foshnjën tuaj

Kuptoni rolin vendimtar të baktereve endogjene në shëndetin e foshnjës tuaj dhe mësoni se si të mbështesni zhvillimin e mikrobiotës së zorrëve të tyre në 1000 ditët e para të jetës. Mësoni rëndësinë e 1000 ditëve të para të jetës së fëmijës suaj në mikrobiotën e zorrëve dhe zhvillimin e sistemit imunitar dhe si ta mbështesni atë.

lexo më shumë

5 Këshilla Praktike për Tretje të Mirë te Fëmijët

Bark i Lumtur për Jetë të Lumtur

lexo më shumë

Dinamika e imunitetit të foshnjës dhe nënës në shtatzëni dhe përtej

Shtatzënia dhe udhëtimi drejt amësisë që nis me të janë përvoja të pabesueshme plot emocione dhe ndryshime të paparashikueshme. Për shkak se një pjesë e madhe e këtyre ndryshimeve ndodh brenda trupit tuaj, mbajtja e një mikrobiote të ekuilibruar të zorrëve dhe një sistemi normal imunitar është thelbësore. Në fund të fundit, zhvillimi i një jete të re nuk është asgjë e lehtë.

lexo më shumë
We use cookies to make your experience of our website better.
Using this website means you are OK with this. Find out more.
OK