Rreth BioGaia

BioGaia është një kompani inovative e kujdesit shëndetësor dhe lider botëror në fushën e probiotikëve. Ajo aktualisht punëson 124 anëtarë të ekipit në zyrat e saj në Suedi, SHBA dhe Japoni. 

E themeluar në vitin 1990, BioGaia bazohet në një përvojë të pasur në zhvillimin, marketingun dhe shitjen e produkteve probiotike dhe gëzon një rrjet të gjerë studiuesish dhe ekspertësh të pavarur, specialistë prodhimi dhe partnerë distribuimi në të gjithë globin. Pediatër dhe profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor në më shumë se 100 vende rekomandojnë produktet BioGaia për pacientët e tyre.

Të gjitha produktet BioGaia përmbajnë Lactobacillus reuteri, një lloj bakteri probiotik që ndihmon në rivendosjen e harmonisë në mikroflorën e traktit gastrointestinal. Si një nga bakteret e pakta që ka evoluar bashkë me njerëzit që nga fillimi, Lactobacillus reuteri mbijeton dhe kolonizohet natyrshëm në organizmin e njeriut. Misioni i BioGaia është të kontribuojë me sukses në mbështetjen e shëndetit dhe mirëqenies së personave me probleme të shëndetit tretës ose oral me produkte probiotike  të vërtetuara klinikisht dhe miqësore për përdoruesit, që bëjnë ndryshim të vërtetë. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.biogaia.com.

Rreth Ewopharma

Ewopharma është një partner inovativ për marketingun e produkteve farmaceutike dhe paramjekësore në Evropën Qendrore Lindore dhe në Zvicër.

Kompania është aktive në rajon për më shumë se 60 vite. Gjatë kësaj kohe, Ewopharma ka fituar njohuri të gjera për këto tregje dhe ka fituar një pozicion të rëndësishëm në tregjet lokale. Ewopharma përfaqëson partnerët farmaceutikë rajonalë dhe ndërkombëtarë si të licencuarin dhe distributorin e tyre ekskluziv dhe mbulon të gjitha aspektet e qasjes në treg dhe komercializimit të produkteve farmaceutike dhe produkteve paramjekësore. Kompania punëson më shumë se 320 staf të kualifikuar në mbi 15 vende. Për më shumë informacion vizitoni www.ewopharma.com.

Ewopharma Kosova

Rr. Gazmend Zajmi 59

10000 Prishtinë

Tel:+383 49 301 300

info@ewopharma-ks.com

Contact

Lëreni një porosi
* fushë e detyrueshme
We use cookies to make your experience of our website better.
Using this website means you are OK with this. Find out more.
OK