0-3

Kujdesi ndaj foshnjeve

BioGaia Protectis pika për foshnje

BioGaia Protectis Pika për Foshnje është një suplement ushqimor dhe një mënyrë e thjeshtë, e sigurt dhe efektive për të mbajtur një përqendrim adekuat të florës në zorrë të foshnjave. Ato mund të jepen në një lugë ose të shtohen në ushqim ose pije - ato janë perfekte për foshnjat dhe fëmijët e vegjël, ose ata që nuk janë në gjendje të marrin tableta. Vetëm pesë pika një herë në ditë ofrojnë dozën e rekomanduar ditore prej 100 milionë bakteresh të gjalla Lactobacillus reuteri. për të plotësuar mikroflorën në traktin tretës. E disponueshme në xxml dhe yyml.

Karakteristikat kryesore

  • Plotëson mikrobiotën e zorrëve tek foshnjat
  • 100% i sigurt për foshnjat që nga dita e parë
  • I përshtatshëm për përdorim afatgjatë
  • Origjina natyrore – Lactobacillus Reuteri Protectisis që rrjedh nga qumështi i nënës
  • Lehtë për t'u përdorur – vetëm pesë pika në ditë
  • Rezistent ndaj antibiotikëve më të zakonshëm, kolonizim efektiv gjatë trajtimit me antibiotikë
  • Pa shije
  • Pa sheqer, pa laktozë, niveli i glutenit është nën vlerën kufitare të BE-së për produktet pa gluten

Vaj luledielli, vaj trigliceride me zinxhir të mesëm (vaj i bërthamës së palmës), Lactobacillus reuteri DSM 17938.

Pesë pika një herë në ditë. Shkundeni mirë për 10 sekonda përpara përdorimit. Për ta shpërndarë, kthejeni shishen në një kënd prej rreth 45 gradë derisa pikat të formohen ngadalë. Pikat mund të jepen në një lugë ose të shtohen në qumësht, ujë ose ndonjë pije ose ushqim tjetër të përshtatshëm. Pikat nuk do të ndryshojnë shijen e pijeve apo ushqimit. Mos i shtoni pijeve ose ushqimeve të nxehta ose mos e administroni direkt nga shishja në gojë pasi kjo mund të dëmtojë kulturat e gjalla. Ky produkt nuk duhet të përdoret si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore të deklaruar.

Ruani në një vend të thatë, në temperaturën e dhomës (maksimum 25 °C / 77 °F). Mbajeni enën të mbyllur dhe sigurohuni që kapaku të jetë i mbyllur fort. Pas hapjes, shishja duhet të përdoret brenda tre muajve. Mbajeni larg fëmijëve.

We use cookies to make your experience of our website better.
Using this website means you are OK with this. Find out more.
OK